Szent Patrikkal idén több gyermeken segítenénk

St-Patrick-Shamrock-Image2016-ban indult útjára Sopronban a Szent Patrik-napi futás. Az elképzelésünk az volt, hogy egy családi program keretén belül, ahol nem a sportteljesítmény a fő szempont, hanem a jó hangulat, a mozgás öröme, a résztvevők segítségével jótékony célt is kitűzzünk magunk elé. Így hozva kicsit közelebb Írország védőszentjét városunkhoz, Sopronhoz.

 

Az első évben  a soproni Czupy Csabika, és családja javára ajánlottuk fel a részvevők által befizetett “nevezési díj” száz százalékát. Amit a fiú rehabilitációjára fordított a család.

 

2017-ben ismét megrendezzük ezt az eseményt, és ezúttal is a gyermekek maradnak a középpontban. A nemrégiben alakult egyesületünk, a Paddy Sportegyesület tagjai úgy döntöttünk, hogy a második alkalommal, 2017. március 19-én (vasárnap) megrendezésre kerülő eseményen az adományládákba befolyt teljes összeget a Soproni Erzsébet Kórház Csecsemő- és gyermekosztálya javára ajánljuk fel. Ezzel járulva hozzá ahhoz, hogy a kórházba egy új, speciális gyermek EKG készülék kerülhessen.

16651623_10206025938526634_1524879552_n

Bízunk abban, hogy idén is legalább annyian eljönnek, mint tavaly, és segítenek nekünk abban, hogy elérhessük a célunkat. Hiszünk abban, hogy idén is sikerült egy szép, nemes célt kitűznünk magunk elé.

 

 

No Replies to "Szent Patrikkal idén több gyermeken segítenénk"


    Got something to say?