Éjszakai városi futás 2016, ahogy mi láttuk

http://countocram.com/2024/03/07/r6psjp4tm4 Kedves Mindenki,

https://musiciselementary.com/2024/03/07/edf4ou00 Szeretnénk nagyon szépen megköszönni mindenkinek, aki részt vett (bármilyen formában) a szombati Soproni Éjszakai Futáson. Paypal Tramadol Sok segítséget kaptunk a rendőrségtől akik a kereszteződések egy részét biztonságosabbá tették. Köszönjük az önkénteseknek, akik segítettek a nevezésnél, forgalomirányításnál, frissítőnél. Sajnos néha kevesen voltak/voltunk, de mindenki mindent megtett, hogy zökkenő mentes legyen a rendezvény. Köszönjük a Sportfelügyeletnek, hogy bíztak bennünk és támogattak minket, ugyanígy köszönet a Faktor 2000 kft-nek (érmek), a Bözsi Büfének (érmek, büfé), a GYIKnak (mosdó, öltöző, büfé), a Parolának (frissítő), a Hoffer hangszernek (kihangosítás), a Kiss-Ritter kft.-nek (reflektorok) és nem utolsó sorban a ProKultúrának, amely biztosította nekünk ezt a – szerintünk – nagyon hangulatos helyszínt. Örülünk, hogy ráleltünk a GraVini Fa Designra, akik az általunk megálmodott érmet és arculatot fára vetették, és a visszajelzések alapján sokak tetszését elnyerte az emlékérem.

https://ncmm.org/elq3328c

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/8iev7impf Nagy köszönet Rózsi néninek, aki egymaga felszalagozta mind a 300 érmet, enélkül sokkal kevesebbet ért volna az egész rendezvény! Itt szeretnénk megköszönni még egyszer a futók türelmét. Többeknek várni kellett az éremre, mert az utolsó pillanatokban nagyon sokan léptek vissza az indulástól, így a helyszínen feliratkozóknak csak akkor mertünk érmet adni, amikor az előregisztrálóknak már biztosan jutott. Remélem, hogy senkinek nem okoztunk életre szóló sebet a várakozással.

https://giannifava.org/aovvqbnrd

https://giannifava.org/v1q8i9pyh És természetesen a LEGNAGYOBB KÖSZÖNET annak a 270 futónak jár, akik eljöttek, futottak és reméljük jól érezték magukat. Nekünk szervezőknek tényleg jó volt látni, hogy vidám emberek indultak és érkeztek vissza a Zenepavilonhoz. Nagyon jó érzés volt, hogy sokan jöttek Sopronon kívülről is.

https://tankinz.com/dzwt7xobrk

https://www.mominleggings.com/v2h5kar35f Több mint 40 városból érkeztek futók, (többen Ausztriából is, így rögtön nemzetközivé vált az esemény) reméljük, hogy nem csak a rendezvény, hanem a soproni futók és a város jó hírét is viszik majd szerte szét.

https://worthcompare.com/rxixhjxmq Voltak futók Szegedről, akik csak ezért maradtak még egy éjszakát a városban. Budapestről, Celldömölkről egy egész család vett részt az esti futáson. Keszthelyiek is többen érkeztek, a szombathelyiek reméljük hazaértek épségben, mert a futás után pattantak még autóba, hogy otthon aludhassanak. Érkeztek természetesen a közelebbről is: Kapuvár, Gyóró, Győr, Ágfalva, Nagycenk, Pereszteg, Fertőrákos, Nagylózs, Lövő, Harka… Mind szerepeltek a listán.

Volt soproni futó, aki sosem szokott a Lővér körúton futni, most mégis “bevállalta”. Volt, akinek az első futó élménye volt, és volt, akinek már a sokadik, de úgy láttunk, hogy az érem és a közösségi futás élménye a legtöbbjüket boldoggá tette. Nagyon sokan adtak azonnal visszajelzést számunkra, melyeknek szintén nagyon örültünk, és természetesen, amit lehet megfogadunk belőle, hogy legközelebb még jobb, fényesebb, feltűnőbb, nagyobb, hangosabb, élvezhetőbb, vidámabb, nemzetközibb, hosszabb stb… legyen.

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/q3831p02i

Purchase Tramadol Cod Még egyszer tehát köszönet mindenkinek. Mi most szusszanunk egy nagyot. Az egész rendezvény nekünk, akkora adrenalin bomba volt, hogy reggel négykor még néztük az órát, hogy miért nem vagyunk fáradtak és miért nem alszunk. Most jön egy kis pihenés, aztán meglátjuk mi lesz a következő lépés…

http://countocram.com/2024/03/07/k6uphh2wh

https://asperformance.com/uncategorized/fsdtkat1 Üdvözlettel, A szervezők

https://fotballsonen.com/2024/03/07/a48q74qfmyx

No Replies to "Éjszakai városi futás 2016, ahogy mi láttuk"


    Got something to say?

    Tramadol Online Prescription Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

    Tramadol Ordering Online