A nevezés január 29-én, délután indul!

https://www.somerandomthoughts.com/2023/06/01/rchtibp5eur Kedves Futók, Jótékonykodók, Érdeklődők!

Buy Ambien Online Safely

Még január 29-én, Cheap Zolpidem Uk vasárnap megnyitjuk a II. Szent Patrik-napi jótékonysági futás nevezési oldalát. A regisztráció 16 órakor indul és a Szent Patrik-napi futás menüpont alatt találjátok majd.

https://www.wellmasters.co.uk/5i12lv8v9u

https://babybeas.com/2023/06/s67mwkk50d Előtte azonban eláruljuk az idei egyik újításunkat. Szeretnénk most is díjazni néhány jótékonykodó futót az eseményen, de most a tombolahúzást egy kicsit előre hozzuk.

Buy Cheap Zolpidem Online A képen látható GySEV ajándékcsomagot szeretnénk egy előnevezőnek odaadni. A szabály rendkívül egyszerű: https://heleven.com/uzwuomeag aki a vasárnapi nyitástól számítva február 4-e 16 óráig bármilyen formában benevez a március 19-i futásra, automatikusan részt vesz a sorsoláson, ha megosztja facebookon az aktuális hét nevezési bejegyzését nyilvánosan, és jelöli azt is, hogy részt vesz az eseményen! Tehát a GySEV által összeállított, futóknak szánt csomagot olyannak adjuk, aki az első héten regisztrál.

Generic Ambien Buy Online A csomag tartalma: 2 db GySEV-es plakát, 1 db kulacs, 1 db praktikus futócipő tartó táska.

Buy Zolpidem Online Australia A nevezés egész márciusig tart és minden héten újabb csomagot fogunk sorsolni, vagy ilyet, vagy valami mást. Ez legyen meglepetés!!!

No Replies to "A nevezés január 29-én, délután indul!"


    Got something to say?

    Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.