IV. Szent Patrik futás – Nevezési feltételek

IV. Szent Patrik Jótékonysági Futás

Időpont: 2019. március 24.

Rajt/Cél: Szent Orsolya Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Rajt időpontja: 11:00

LÉTSZÁMLIMIT: A versenyre nincs létszámlimit, de a szervezők a futók biztonsága érdekében ezt megváltoztathatják és a nevezést az előzetesen meghirdetett idő előtt lezárhatják.

Versenyközpont:

IV. Szent Patrik Jótékonysági Futás versenyközpontja a soproni Szent Orsolya Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Széchenyi téri udvara.

Parkoló

A versenyközpont mellett található Petőfi téri mélygarázs, illetve a környező utcák parkolói rendelkezésre állnak az autóval érkező futók számára. Itt korlátozott a parkolók száma, ezért kérjük az autóval érkező versenyzőket, hogy időben érkezzenek. A limitált hely miatt ugyanis előfordulhat, hogy kicsit messzebb kell parkolót keresni, ami időigényes lehet. Nem szeretnénk, ha valaki emiatt késne el a rajtról.

A parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, az ott történt balesetekért nem vállaljuk a felelősséget. Kérjük, hogy óvatosan közlekedjetek, és az esetleges baleset esetén értesítsék – akár a szervezők segítségével – a hozzátartozót, vagy a jármű tulajdonosát.

Öltöző, ruhatár, WC,

A kiszolgáló egységek az iskola első emeletén találhatók.

Őrzött ruhatár biztosítására nincs lehetőségünk jelen esetben.

 

IV. Szent Patrik Jótékonysági Futás

Nevezési díj nincs, a jótékony célra szánt összeget kell bedobni az adományládába a helyszínen a nevezéshez.

A nevezési díj (jótékonyságra szánt összeg) a következőket tartalmazza:

Az eseményre készített egyedi, befutó érem.

A futó útvonal biztosítása

Egészségügyi biztosítás a verseny ideje alatt

Frissítő a központban

Jó hangulat

 

Időmérés

A versenyen egyedi időmérés nem biztosított.

 

Eredmények közzététele

Az időeredményeket a www.paddy.hu oldalon közzé tesszük.

Egészségügyi előírások:

Részvételre jogosultak mindazok a futók, akik a nevezésre megszabott határidőig jelentkeznek, a szabályokat elfogadják, egészségi állapotuk lehetővé teszi a futáson való indulást.

A futás előtt orvosi vizsgálat nem lesz, az indulás mindenkinek saját felelősségére történik.

Minden futó felelős, hogy egészségi állapota lehetővé tegye a versenyen futáson indulást. Szervezők semmilyen egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget.

Egyéb tudnivalók:

A rendezvényen a 18 év alatti versenyzők szülői engedéllyel vehetnek részt.

Saját és futótársaik érdekében nem ajánlott a futóknak a táv teljesítése közben bármilyen zene- vagy egyéb lejátszót egyszerre mindkét fülükbe dugva hallgatni, használni!

A fülhallgató elnyomja a külső zajokat, így a futó akadályozhatja az előző futótársakat és a munkájukat végző szervezőket, orvosi csapatot.

A esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a szervezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

A szervezők fenntartja az útvonal-, program- és időpont változtatás jogát.

Annak a versenyzőnek, vagy kísérőnek, aki a versenyközpontban, vagy a versenypályán kárt okoz, ANYAGI FELELŐSSÉGET KELL VÁLALNIA A TETTÉRT! A regisztráció adatlapjának aláírásakor a versenyző azt is elfogadja, hogy a versenykiírást és az általános szabályzatot elolvasta, a benne leírtakat megértette és a benne lejegyzett nem megfelelő viselkedési módért vállalja a felelősséget!

A futók hozzájárulnak, hogy a versenyről készült mozgókép-vagy fotóanyagokon szerepelhet, melyek a rendezvényt népszerűsítő internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül a szervezők felhasználhatják. A képek, videó felvételek szerzői jogát a rendezők birtokolják, azt szabadon terjeszthetik.
Ha a verseny előre nem látható körülmény miatt – a szervezők hibáján kívül – nem zajlik le, akkor a nevezések a későbbi időpontban megtartott rendezvényre érvényesek.

 

Pálya jelölés

A pályát kilométerenként táblákkal kijelöljük, de nem mindenhol tudjuk lezárni a teljes gépjármű, vagy gyalogos forgalomtól. A versenypálya kétséges pontjaira szervezőket, útirányítókat állítunk a biztonságos versenyzés érdekében.

A pályát teljes hosszában táblákkal és nyilakkal kijelöljük ennek ellenére előfordulhat, hogy valaki eltéveszti az irányt. E tévedést okozhatja a versenyző figyelmetlensége, esetleg valaki áthelyezi a szervezők jelöléseit, vagy az egyéb tényezők miatt a jelölés láthatósága romlik. Ezért kérjük a versenyközpontban kihelyezett pályarajzot mindenki tekintse át alaposan. A pályán való eltévedésért a rendezők nem tudnak felelősséget vállalni!

 

Biztosítás:

A futókat várhatóan felvezető és záró autó kíséri.

A mezőnyt egészségügyi személyzet is kíséri, mely rendelkezésre áll baj esetén.