Lehetőség van egyesületünk tevékenységének támogatására. Ezen az oldalon leírjuk, hogy miként.

Támogatással kapcsolatos információk
Bemutatkozás
A Paddy Sportegyesület 2016 decemberében alakult, eddig 4 nagyobb futórendezvényt (melyen közel 1500-an vettek részt) szerveztünk, melyre nem csak Sopronból, az ország különböző területeiről, sőt a határon túlról is érkeztek hozzánk. 2017 októbere óta a floorball sportágat is kipróbálhatják nálunk a fiatalok, és felnőttek egyaránt. Célunk az, hogy tömegsport rendezvényekkel, foglalkozásokkal a mozgást, mint az egészséges élet fontos alappillérét népszerűsítsük. Emellett jótékonyodás is kapcsolódik a nevünkhöz. Szeretnénk a sport erejesegítségével Sopron, és környékén élők segítése. Eddig két ilyen rendezvényen több, mint 1 millió forinttal segítettünk jó ügyeket. (családot beteg gyermekkel, a Soproni Gyógyközpont Gyermekosztályát)
Futás
Az egyesület nevéhez fűződik Sopronban a Szent Patrik-napi futás (ezeken a rendezvényeken jótékonykodunk március 17-hez közel eső vasárnap), és az Éjszakai futás  is. Előbbi főként tömegsport célokat szolgál, míg utóbbinál a versenyzésnek is teret biztosítunk, sőt legutóbb már félmaratoni távon is indulhattak a versenyzők.  Eseményeinken egyre többen vesznek részt, legutóbbin már közel 400 futó vett részt, és teljesítette a különböző távokat. Folyamatosan ötletelünk, hogy rendezvényeinket ne csak a megszokott színvonal, és jó hangulat fémjelezze, de próbálunk mindig valami újat is hozzátenni.
Floorball
Iskolai szinten a floorball régóta népszerű a gyerekek körében. Több megyei, és országos sikert is értek el a környező iskolák csapatai, ám tömegsport jelleggel korábban még nem voltak (vagy nem tudunk róla) foglalkozások a városban. Néhány hónapja indultak az edzések, amelyekre 8-10 gyerek járt, azóta ez a szám közel 20-nál jár. "A floorball a jégkoronghoz hasonlló elvek szerint, de teremben, műanyag tollú ütővel és műanyag labdával játszott csapatsport. Szabályai a veszély nélküli játékot segítik." Terveink közt szerepel egy floorball palánk beszerzése, ami nagyon drága, így minden támogatást szívesen fogadunk. A palánkot nem csak tagjaink, de edzéseink helyszínén iskolai foglalkozások keretein belül közel 100 gyerek használná heti rendszerességgel.
-
-
Támogatás módja

Rendezvényeinket Sopron városa, a Szent Orsolya Gimnázium és több cég is támogatja, ám ahhoz, hogy rendezvényeink színvonalát tartani, vagy emelni tudjuk további anyagi támogatásokat szívesen fogadunk.

Amennyiben egyesületünk tevékenysége elnyerte tetszését, vagy Ön is fontosnak tartja a tömegsportot kérjük támogassa egyesületünket az alábbi módon. Minden támogató felkerül az oldalra.

A támogatást egyesületünk számlaszámára lehet befizetni:

Átutalással: Számlaszám: 59500351 - 11122836 Kisalföld Takarék
Befizetéssel: A Kisalföld Takaréknál a Paddy Sportegyesület számlájára (9400 Sopron Várkerület 18.)

A megjegyzés rovatba beírni: Adomány + hogy milyen név, vagy cég szerepeljen oldalunkon az adományozók listáján. Pl. Adomány + Kovács Patrik és családja

Egyesületi hírek