A nevezés január 29-én, délután indul!

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/pt78hz55 Kedves Futók, Jótékonykodók, Érdeklődők!

https://www.lcclub.co.uk/lv00ptng Még január 29-én, https://worthcompare.com/jwsx17z52ai vasárnap megnyitjuk a II. Szent Patrik-napi jótékonysági futás nevezési oldalát. A regisztráció https://tankinz.com/l4va6ejng 16 órakor indul és a Szent Patrik-napi futás menüpont alatt találjátok majd.

Előtte azonban eláruljuk az idei egyik újításunkat. Szeretnénk most is díjazni néhány jótékonykodó futót az eseményen, de most a tombolahúzást egy kicsit előre hozzuk.

https://www.lcclub.co.uk/s5va2b4

https://giannifava.org/tmndhl5g A képen látható GySEV ajándékcsomagot szeretnénk egy előnevezőnek odaadni. A szabály rendkívül egyszerű: aki a vasárnapi nyitástól számítva február 4-e 16 óráig bármilyen formában benevez a március 19-i futásra, automatikusan részt vesz a sorsoláson, ha megosztja facebookon az aktuális hét nevezési bejegyzését nyilvánosan, és jelöli azt is, hogy részt vesz az eseményen! Tehát a GySEV által összeállított, futóknak szánt csomagot olyannak adjuk, aki az első héten regisztrál.

https://musiciselementary.com/2024/03/07/an2ztkj A csomag tartalma: 2 db GySEV-es plakát, 1 db kulacs, 1 db praktikus futócipő tartó táska.

By Tramadol Online

A nevezés egész https://wasmorg.com/2024/03/07/0w22biyxz márciusig tart és minden héten újabb csomagot fogunk sorsolni, vagy ilyet, vagy valami mást. Ez legyen meglepetés!!!

https://asperformance.com/uncategorized/qasr6sjdn9x

No Replies to "A nevezés január 29-én, délután indul!"


    Got something to say?

    https://fotballsonen.com/2024/03/07/eu10ul17 Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.