Lehetőség van egyesületünk tevékenységének támogatására. Ezen az oldalon leírjuk, hogy miként.

Támogatással kapcsolatos információk
Bemutatkozás
A Paddy Sportegyesület 2016 decemberében alakult, eddig 4 nagyobb futórendezvényt (melyen közel 1500-an vettek részt) szerveztünk, melyre nem csak Sopronból, az ország különböző területeiről, sőt a határon túlról is érkeztek hozzánk. 2017 októbere óta a floorball sportágat is kipróbálhatják nálunk a fiatalok, és felnőttek egyaránt. Célunk az, hogy tömegsport rendezvényekkel, foglalkozásokkal a mozgást, mint az egészséges élet fontos alappillérét népszerűsítsük. Emellett jótékonyodás is kapcsolódik a nevünkhöz. Szeretnénk a sport erejesegítségével Sopron, és környékén élők segítése. https://www.wellmasters.co.uk/mueei14wt7 Eddig két ilyen rendezvényen több, mint 1 millió forinttal segítettünk jó ügyeket. (családot beteg gyermekkel, a Soproni Gyógyközpont Gyermekosztályát)
Futás
Az egyesület nevéhez fűződik Sopronban a Szent Patrik-napi futás (ezeken a rendezvényeken jótékonykodunk március 17-hez közel eső vasárnap), és az Éjszakai futás  is. Előbbi főként tömegsport célokat szolgál, míg utóbbinál a versenyzésnek is teret biztosítunk, sőt legutóbb már félmaratoni távon is indulhattak a versenyzők.  Eseményeinken egyre többen vesznek részt, legutóbbin már közel 400 futó vett részt, és teljesítette a különböző távokat. Folyamatosan ötletelünk, hogy rendezvényeinket ne csak a megszokott színvonal, és jó hangulat fémjelezze, de próbálunk mindig valami újat is hozzátenni.
Floorball
Iskolai szinten a floorball régóta népszerű a gyerekek körében. Több megyei, és országos sikert is értek el a környező iskolák csapatai, ám tömegsport jelleggel korábban még nem voltak (vagy nem tudunk róla) foglalkozások a városban. Néhány hónapja indultak az edzések, amelyekre 8-10 gyerek járt, azóta ez a szám közel 20-nál jár. "A floorball a jégkoronghoz hasonlló elvek szerint, de teremben, műanyag tollú ütővel és műanyag labdával játszott csapatsport. Szabályai a veszély nélküli játékot segítik." Terveink közt szerepel egy floorball palánk beszerzése, ami nagyon drága, így minden támogatást szívesen fogadunk. A palánkot nem csak tagjaink, de edzéseink helyszínén iskolai foglalkozások keretein belül közel 100 gyerek használná heti rendszerességgel.
-
-
Támogatás módja https://heleven.com/gx5qrip Rendezvényeinket Sopron városa, a Szent Orsolya Gimnázium és több cég is támogatja, ám ahhoz, hogy rendezvényeink színvonalát tartani, vagy emelni tudjuk további anyagi támogatásokat szívesen fogadunk. https://www.somerandomthoughts.com/2023/06/01/p6332r74 https://babybeas.com/2023/06/kbdl22mwco https://www.lovelornpoets.com/2023/06/01/u5huwsx7p9 Amennyiben egyesületünk tevékenysége elnyerte tetszését, vagy Ön is fontosnak tartja a tömegsportot kérjük támogassa egyesületünket az alábbi módon. Minden támogató felkerül az oldalra. https://www.loveessex.co.uk/hotels/no-location/4r54g63jvmu https://www.harrisonbrook.co.uk/x31x51lxd Cheap Zolpidem Tartrate 10 Mg A támogatást egyesületünk számlaszámára lehet befizetni:
Átutalással: Számlaszám: 59500351 - 11122836 Kisalföld Takarék
Befizetéssel: A Kisalföld Takaréknál a Paddy Sportegyesület számlájára (9400 Sopron Várkerület 18.)

A megjegyzés rovatba beírni: Adomány + hogy milyen név, vagy cég szerepeljen oldalunkon az adományozók listáján. Pl. Adomány + Kovács Patrik és családja

Egyesületi hírek

Zolpidem Online Reviews