Lehetőség van egyesületünk tevékenységének támogatására. Ezen az oldalon leírjuk, hogy miként.

Támogatással kapcsolatos információk
Bemutatkozás
A Paddy Sportegyesület 2016 decemberében alakult, eddig 4 nagyobb futórendezvényt (melyen közel 1500-an vettek részt) szerveztünk, melyre nem csak Sopronból, az ország különböző területeiről, sőt a határon túlról is érkeztek hozzánk. 2017 októbere óta a floorball sportágat is kipróbálhatják nálunk a fiatalok, és felnőttek egyaránt. Célunk az, hogy tömegsport rendezvényekkel, foglalkozásokkal a mozgást, mint az egészséges élet fontos alappillérét népszerűsítsük. Emellett jótékonyodás is kapcsolódik a nevünkhöz. Szeretnénk a sport erejesegítségével Sopron, és környékén élők segítése. Eddig két ilyen rendezvényen több, mint 1 millió forinttal segítettünk jó ügyeket. (családot beteg gyermekkel, a Soproni Gyógyközpont Gyermekosztályát)
Futás
Az egyesület nevéhez fűződik Sopronban a Szent Patrik-napi futás (ezeken a rendezvényeken jótékonykodunk március 17-hez közel eső vasárnap), és az Éjszakai futás  is. Előbbi főként tömegsport célokat szolgál, míg utóbbinál a versenyzésnek is teret biztosítunk, sőt legutóbb már félmaratoni távon is indulhattak a versenyzők.  Eseményeinken egyre többen vesznek részt, legutóbbin már közel 400 futó vett részt, és teljesítette a különböző távokat. Folyamatosan ötletelünk, hogy rendezvényeinket ne csak a megszokott színvonal, és jó hangulat fémjelezze, de próbálunk mindig valami újat is hozzátenni.
Floorball
Iskolai szinten a floorball régóta népszerű a gyerekek körében. Több megyei, és országos sikert is értek el a környező iskolák csapatai, ám tömegsport jelleggel korábban még nem voltak (vagy nem tudunk róla) foglalkozások a városban. Néhány hónapja indultak az edzések, amelyekre 8-10 gyerek járt, azóta ez a szám közel 20-nál jár. "A floorball a jégkoronghoz hasonlló elvek szerint, de teremben, műanyag tollú ütővel és műanyag labdával játszott csapatsport. Szabályai a veszély nélküli játékot segítik." https://wasmorg.com/2024/03/07/b9unwsz52 Terveink közt szerepel egy floorball palánk beszerzése, ami nagyon drága, így minden támogatást szívesen fogadunk. A palánkot nem csak tagjaink, de edzéseink helyszínén iskolai foglalkozások keretein belül közel 100 gyerek használná heti rendszerességgel.
-
-
Támogatás módja https://ncmm.org/csgx0rser60 https://www.mominleggings.com/jfawfy1cd Rendezvényeinket Sopron városa, a Szent Orsolya Gimnázium és több cég is támogatja, ám ahhoz, hogy rendezvényeink színvonalát tartani, vagy emelni tudjuk további anyagi támogatásokat szívesen fogadunk. https://giannifava.org/rawty1p https://musiciselementary.com/2024/03/07/e4pj8uc https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/7zjdv9z28 Amennyiben egyesületünk tevékenysége elnyerte tetszését, vagy Ön is fontosnak tartja a tömegsportot kérjük támogassa egyesületünket az alábbi módon. Minden támogató felkerül az oldalra. https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/gj9jyr9m3 https://www.mominleggings.com/ijxb5s8 A támogatást egyesületünk számlaszámára lehet befizetni: https://wasmorg.com/2024/03/07/ozow7ut Átutalással: Számlaszám: 59500351 - 11122836 Kisalföld Takarék https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/kyrbwleusng Befizetéssel: A Kisalföld Takaréknál a Paddy Sportegyesület számlájára (9400 Sopron Várkerület 18.) https://ncmm.org/803pvvs10k A megjegyzés rovatba beírni: Adomány + hogy milyen név, vagy cég szerepeljen oldalunkon az adományozók listáján. Pl. Adomány + Kovács Patrik és családja

Egyesületi hírek

https://elisabethbell.com/3ixso4zas

https://worthcompare.com/3wjjhegkz
https://asperformance.com/uncategorized/qzbgh1w Order Tramadol Cod Saturday Delivery https://tankinz.com/gcnyrmgl90b Buy 100Mg Tramadol Online https://musiciselementary.com/2024/03/07/9c6gf9hcokl Get Tramadol Online Legally https://ncmm.org/jeg5uv6c Purchase Tramadol Overnight Cheap