Átadtuk az EKG készüléket

Átadtuk az EKG készüléket a Soproni Gyógyközpont Gyermekosztályának!

A március 19-én rendezett II. Szent Patrik-napi jótékonysági Futáson több mint 600 ezer forintot gyűjtöttünk a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályának alapítványa, az Aranytallér Gyermekeinkért Alapítvány számára.

Ahogy terveztük egy gyermekek számára készített EKG készülékre fordította az alapítvány az átutalt összeget. A gyógyászati eszköz nagyjából 600 ezer forintba került, így a kevés fennmaradó összegeből a kórház – saját belátása szerint – a készülékhez tartozó kiegészítőket vásárol majd.

sdr

Az átadásra 2017. június 6-án, kedden délután került sor. Az eseményen a Paddy Sportegyesület és a kórház képviselői is jelen voltak természetesen. Az intézmény részéről a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály megbízott osztályvezető főorvosa, dr. Tóth Gergely vette át a készüléket. Kis csapatunk egy emléklapot kapott cserébe, hogy mindig emlékezzünk rá, mire is képes egy közösség, ha összefog.

Nagyon nagy köszönettel tartozunk a #decathlon soproni áruházának és vezetőjének, Cseh Szombati Flórának, akik – az akkor még alakulóban lévő – egyesületünk mellé álltak és támogattak minket, hogy elérjük a céljainkat. Valamint a Soproni Sporthivatalnak, mely szintén támogatja kezdeményezéseinket az elejétől fogva.

cof

Emellett természetesen köszönet annak a több száz futónak és adakozónak, akik a vasárnap délelőttjüket arra szánták, hogy a rendezvényt meglátogassák és támogassanak egy jó ügyet, és más egészségét.

Köszönjük mindenkinek a segítséget, reméljük, hogy a készülék sokáig és sok gyereket fog szolgálni.

Mi pedig annyit ígérhetünk, hogy nem ez volt az utolsó jótékonysági akciónk…

No Replies to "Átadtuk az EKG készüléket"


    Got something to say?

    Some html is OK